Pagrindinis > 10vnt/daug Sausainių pakelių Aukso Spalvos Juostelės Tuščiaviduriai Macarons Lauke, Torto Dėžutės, Šokoladas, Sausainiai, Blynai Lauke, Kepimo Paketą

10vnt/daug Sausainių pakelių Aukso Spalvos Juostelės Tuščiaviduriai Macarons Lauke, Torto Dėžutės, Šokoladas, Sausainiai, Blynai Lauke, Kepimo Paketą

€7.02

  • Modelio Numeris: DGH377/DGH378
  • Proga:
  • Modelis: Nė Vienas,Vientisos Spalvos
  • Medžiaga: Kartonas
  • Įrenginio Tipas: gabalas
  • Pakuotės Dydis: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
  • Pakuotės Svoris: 0.42kg (0.93lb.)

Ypatybė:

Medžiaga: aukštos kokybės popierius

Dydis: maždaug 25.5*5.5*3.7 cm/ 13.0*6.0*4.0 cm

Pakuotė: 10vnt/daug

Pastaba: kiti papuošimai ant dėžutės nėra įtrauktos.

Mes taip pat turime kitos tortas,šokoladas,ledai,žvakė, formų ir pakuočių parduotuvėje, prašome pareikšti nuomonę:

Pristatymas: Mes laivas prekės per Kinijos Oro Paštu per 1-3 darbo dienas, jei susitiko su savaitgalį, mes pasirūpinsime, laivybos pirmas ir siųsti iš karto darbo metu. Laivybos laikas: JAV 10-20 darbo dienų ES coutries ir Azijos countries15-25 darbo dienų rusijos žemės ir šalių netoliese 25-55 darbo dienų Pietų Amerikos šalių 25-45 darbo dienų. Kitos šalys: 25-35 darbo dienų.

Grąžinimas:

Mes teikiame nemokamai ir 7 DIENŲ GARANTIJA šią prekę, ir mes siūlome keitimo ar grąžinimo, bet ir visos grįžti laivybos išlaidos yra atsakingas pirkėjas.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1.Mes neapima visų prekių už žalą, po naudojimo arba dėl vandens padarytos žalos,

2.Visą iš karto, grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės būtų grąžintos į savo pradinę būklę, per 7 dienas į mūsų vietą.

Kitas Politikos Kryptis:

*Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

*Į visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną. Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

*Rimtas Pirkėjas Tik! Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

Atsiliepimai:

Nuo jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Mes duos teigiamų atsiliepimų, tu per daug. Labai ačiū!

Jei yra kokių nors problemų jūsų pirkimo, rašykite mums prieš jums pateikti savo vertinimą. Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

Jūsų satisfication yra mūsų didžiausia galia. Mes stengiamės, kad paslauga jums!

Mėgautis savo pirkinių ir have a nice laiką mūsų parduotuvės! :-)

Žymos: lauke lauke, box pakuotėje, pakuotė dėžutė, Pigūs box box, Aukštos Kokybės dėžutė pakuotė, Kinija paketo lauke Tiekėjai.

Panašūs produktai: