Pagrindinis > 22Pcs/Rinkinys "PASIDARYK pats" Plaukų Formavimo Priemonės Braider Spurgos Plaukų Bun Twist Plaukų Clips Staigius Elastinga Kaspinai Gumos Juosta Šukuosena

22Pcs/Rinkinys "PASIDARYK pats" Plaukų Formavimo Priemonės Braider Spurgos Plaukų Bun Twist Plaukų Clips Staigius Elastinga Kaspinai Gumos Juosta Šukuosena

€4.96

  • Tipas: Hairbands
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Lytis: Moteris
  • Modelio Numeris: Plaukų Aksesuarai
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Elemento Tipas: Galvos apdangalai
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Prekės Pavadinimas: efero
  • Stilius: Mados
  • Įrenginio Tipas: daug (22 vnt/lot)
  • Pakuotės Svoris: 0.14kg (0.31lb.)
  • Pakuotės Dydis: 20cm x 15cm x 9cm (7.87in x 5.91in x 3.54in)

22Pcs/Rinkinys "PASIDARYK pats" Plaukų Formavimo Priemonės Braider Spurgos Plaukų Bun Twist Plaukų Clips Staigius Elastinga Kaspinai Gumos Juosta Šukuosena

Aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės

spalva:kaip nuotraukoje parodyti

Punktas: "PASIDARYK pats" plaukų stying įrankiai

Packge Apima:22pcs

1 x plaukų kasytės įrankis

2 x plaukų bun gamintojas(vienas mažas 17,5 cm ,vienas didelis 22.5 cm)

2 x Apdangalai, Virvę(vieną mažą 17-19cm ,vienas didelis 22-24cm)

2 x įterpti plaukų segtukai

5 x Varžtas plaukų segtukai

10 x juodos gumos juosta

Pristatymo laikas Pastaba: Jei jūsų Patvirtinimo Laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną iš anksto.

Nes tai yra daugiašalių prekybos, transporto sukelti nepatogumų yra už mūsų kontrolės, mes garantuojame jums bus ne turėti bet prarado.

Jei po 60 dienų jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis,Mes išspręsti šią problemą.

Joks Ginčas, prašome: Prašome nedvejodami kreiptis ginčo per 60 dienų , palaikom gerus verslo santykius. Ačiū už jūsų geranorišką supratimą.

kai jūs gavau į parcle ,Jei turite kokių nors pasiūlymų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes norėtume padaryti, ką galime padaryti, siekiant padėti jums.

PRAŠAU, nepalikite mūsų, 1, 2, arba 3-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo Reitingus, nes jie reiškia "esate nepatenkinti", equaling neigiamų atsiliepimų. jei nesate patenkintas, bet kuriuo klausimu, prašome susisiekti su mumis dėl išspręsti.

Mokėjimai:

Mes priimtas, sąlyginio Deponavimo,Alipay", Vakarų Sąjunga,TT ir pan. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. Prašome cotact su mumis elektroniniu paštu, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą(spalva). Mūsų kainos nėra jokių klientų muitų ar mokesčių.

Pristatymas Metodas: Visos prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienų nuo išvalytas mokėjimą (išskyrus Savaitgalius ir Švenčių dienas) Mes paprastai laivas elementų kinijos Oro paštu,HongKong post, EMS, UPS, DHL ir jums sekimo numerį. Apytikslis laivybos laikas skirtingų regionų taip:

Pristatymo laikas yra maždaug 1625 darbo dienas dauguma JK ir JAV miestai.

Paskirties

Maždaug. Pristatymo Laikas

Jungtinės Amerikos Valstijos/Jungtinė Karalystė/Australija

16-25 darbo dienas

19-28 darbo dienas

Brazilija/Pietų Amerika/Italija

Gali trukti 4-6 savaites dėl muitinės tikrinimo

Prancūzija/Ispanija/Vokietija/Rytų/Vakarų Europos ir Kitų šalių

Gali trukti iki 3-4 savaičių, nes muitinės patikrinimo

Informaciją teikia laivybos kompanija. Atminkite, kad pristatymo laikas gali skirtis, ypač per griežtos muitinės tikrinimas ir laikotarpių.

B. Laivybos laikas per EMS: 5-8 darbo dienas

Pašarų atgal ir Klientų aptarnavimo paslaugas:

Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums,Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didžiosios atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktu ar paslauga,Mes vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus.

Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti mūsų paslaugomis,Mes stengiamės išspręsti problemą.

Žymos: Bendrukeliu.lt, Bendrukeliu.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Panašūs produktai: